Prajitura Iepuras Coconas

(mediu,cca 10 portii)
Ingrediente blat;5 oua,5 linguri de zahar,4 linguri de faina,o lingura de cacao, 2 linguri de ulei,esenta de vanilie,un praf de copt,un praf de sare
crema;300 ml lapte indulcit cu 5 linguri de zahar,un plic de budinca de cocos,50 g margarina Unirea
glazura;100 g ciocolata de menaj topita si amestcata cu 50 g margarina Unirea
sirop;un compot mare de fructe(eu am avut de mere)
ornat;nuca de cocos alba si verde,feliute subtiri de capsuni,bombonele
iepurasul;150 g crema de branza proaspata  de vaci,2 linguri de smantana sau frisca naturala,5 linguri de zahar pudra ,esenta de vanilie,cateva capsuni taiate cubulete mici,5 g gelatina
Preparare;
1.Albusurile se bat bine cu un praf de sare apoi cu zaharul turnat in ploaie,pana se intaresc.se adauga su galbenusurile zdrobite si frecate putin cu telul,esenta si faina amestecata bine cu cacaoa si praful de copt,amestecandu-se usor pana la incorporarea ingredientelor.se unge cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, o craticioara sau forma de tort cu diametrul de 23 cm ,apoi se toarna aluatiul si se coace la foc potrivit,in cuptorul preincalzit,cca 20-25 minute.se scoate din forma ,se lasa sa se raceasca apoi se taie pe lung in doua jumatati.
2.Laptele indulcit se infierbanta bine apoi se toarna  cate putin peste praful de budinca,amestecand continuu cu telul sa nu se faca cocoloase,se fierbe pe flacara mica a aragazului ,amestecand continuu pana se ingroasa si se da la o parte sa se racoreasca putin apoi incorporam margarina
3.Se amesteca branzica de vaci cu smantana,cu zaharul si esenta apoi se toarna gelatina,in fir subtire dupa ce a fost topita la bain -marie,se amesteca usor si se adauga si capsunile taiate marunt.Aceasta crema se toarna intr-o forma iepuras,pe care am tapetat-o cu o folie de celofan si se da la rece cam o ora sa se inchege bine.
4.Se insiropeaza blaturile cu zeama de compot apoi se ung cu crema de cocos peste care asezam fructele taiate subtiri si scurse bine,din compot apoi se aseaza una peste alta ,presand usoar cu mana,apoi se glazureaza cu ciocolata topita,se lasa sa se intareasca putin,se presara nuca de cocos verde apoi se scoate iepurasul din forma,se fixeaza pe prajituira si se presara deasupra lui nuca de cocos alba.Se decareaza cu bombonele si feliute de capsuni,Se lasa la rece cel putin o ora,apoi se serveste feliata subtire
                             
        Pofta buna!
 Trimisa de Ursan Anisoara