Vinete la cuptorv

(mediu,cca 6 portii)
Ingrediente;3 vinete tinere,un ardei mare rosu,2 ardei verzi,2 rosii mari,mai necoapte100 g cascaval,200 g branza Brie,cativa catei de usturoi,100 ml ulei,doua lingurite de legume deshidratate(Delikat),amestec condimente uscate(maghiran,oregano,
busuioc,coriandru)un praf de piper cu aroma de lamaie
Preparare;
Vinetele spalate si sterse bine se taie rondele subtiri(0,5 cm)pe care le presaram cu un praf de sare apoi le  prajim pe ambele fete in ulei,apoi se scot intr-o sita sa se scurga bine de ulei si suc.Se spala zarzavatul si apoi se taie rondele,usturoiul se curata ,branza se feliaza.
Intr-o tavita ,mai stransa ,se aseaza felii alternand intre ele de vinete prajite,branza Brie,rondele de rosii si rondele de ardei,pe doua randuri,apoi se condimenteaza din abundenta cu condimente,se presara usturoiul feliat subtire si se da la cuptor,cca 30 de minute,dupa care se scoate tava si se toarna deasupra ouale batute si amestecate cu cascavalul dat prin razatoare,apoi se mai lasa la cuptor,10-15 minute,pentru gratinare.Se portioneaza dupa ce s-au racit bine si se pot servi simple sau cu smantana
                                            Pofta buna
 Trimisa de Ursan Anisoara