miercuri, 26 mai 2010

Jucarii din lemn

Jucarii pentru copii este site-ul care te face din nou copil.
Mai tineti minte cand ne petreceam timpul construind diferite modele cu ajutorul formelor din lemn sau puzzle din lemn care iti punea mintea la contributie. Erau unele din jucariile mele preferate la gradinita, care il faceau pe tatal meu sa se roage de mine ca sa ma intorc acasa.
Ei bine, acum le putem procura mult mai usor cu ajutorul site-ului dedicat jucariilor din lemn pentru copiii cu varsta intre 1 si 10 ani, bineinteles ca varsta nu conteaza. Jucarii din lemn pune la dispozitie o gama larga de produse pentru copii fie ele din lemn, carton reciclat, plus sau cauciuc natural 99%.
Cu alte cuvinte copilul tau se poate bucura de minunatele jucarii din lemn, isi poate dezvolta mult mai usor creativitatea si de ce nu, te poate convinge usor sa-ti petreci mai mult timp alaturi de el. Tin sa mentionez ca toate produsele pe care le gasesti pe site-ul lor sunt ecologice si sunt vopsite manual folosind culori eco.
Dandu-mi seama ca arzi de nerabdare, trebuie sa mentionez ca produsele se livreaza in maxim doua zile lucratoare in tara sau a doua zi in cazul in care locuiesti in Bucuresti.
Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu: