Salata de spanac crud cu carnati

Autor:Lia
Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
O salata plina de vitamine si foarte satioasa
100g spanac
50g cascaval
8 carnati de bere
1 fir praz
2 linguri ulei de masline
1 lingura miere
2 linguri otet de mere cu miere
20-30 rosii cherry
Sare

Mod de preparare: Spalam spanacul in mai multe ape si-l lasam la scurs. Daca frunzele sunt mari, le maruntim putin.
2 carnati ii taiem in feliute, iar 6 ii crestam la capete si-i punem la prajit, in uleiul incins pentru 1-2', pana rondelele se rumenesc si bucatile crestate ''infloresc", apoi ii scoatem pe o farfurie. Spalam si taiem fideluta prazul, pe care-l prajim in uleiul aromat de la carnati, pentru inca 1-2’ apoi adaugam rosiile, mierea, otetul si la urma, carnatii prajiti. Amestecam, asezonam si asa fierbinte rasturnam totul peste spanac. Cu o paleta, omogenizam, scoatem in farfurii, rupem fasii de cascaval pe care le punem deasupra salatei si servim.
Pofta buna!