Biscuiti cu fulgi de cereale

Autor:Lia
Timp de preparare:
2 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 cana fulgi cereale
1 cana nuca macinate
100g nuca de cocos
50g stafide
1 lingura scortisoara
5 linguri miere de albine
100g unt moale
1 esenta rom
3 oua
1 praf de copt
4 linguri faina


Mod de preparare:
Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, formam o rulada pe care o infasuram in folie si o dam pentru 1h la frigider.
Tapetam o tava de copt cu hartie pergament pe care o pudram cu faina.
Cu ajutorul unui cutit, taiem rulada in discuri de aprox 1cm grosime, pe care le asezam in tava.
Le coacem cam 25-30’, la foc moderat.
Biscuitii se pot consuma imediat, cand sunt putin crocanti sau dupa cateva zile cand devin moi si sfaramiciosi.
Eu am folosit cereale de ovaz, atasez o poza pt cei interesati.
Pofta buna !