Pui shanghai

Autor:Lia
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
1 lingura mustar
1 lingura sos de soia
1 lingura seminte de susan
1 lingura vin alb
3 oua
3 linguri faina
3 linguri pesmet
Sare
Piper


Mod de preparare:
Pieptul de pui il taiem in felii subtiri (1cm ). Intr-un bol batem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul,vinul, susanul, sare si piper dupa gust amestecand totul . Adaugam si faina si amestecam pana la omogenizare.
Punem o tigaie cu ulei de palmier la incins.
Luam rand pe rand bucatile de pui, le trecem prin pesmet apoi prin amestecul de ou si le prajim pe ambele parti .
Scoatem puiul pe servet absorbant pentru a scapa de excesul de ulei.
Este o reteta rapida si usoara. Se serveste cu garnitura de taitei sau legume.
Eu am servit cu garnitura de taitei, dar nu am mai apucat sa fac poze…
Pofta buna !