marți, 16 noiembrie 2010

Omleta cu cascaval

Autor:Lia
Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Un mic dejun rapid si gustos.
2 oua
2 masline mari
1 fir ceapa verde
50 g slaninuta afumata
100 g cascaval ras
Branza topita – pt decor
Ketchup – pt decor


Mod de preparare:









Intr-un bol, batem putin ouale, scoatem samburii maslinelor, le taiem feliute si le incorporam in ou.
Intr-o tigaie, adaugam slaninuta taiata marunt, o lasam sa se prajeasca putin, adaugam si ceapa maruntita, mai lasam putin ca aromele sa se amestece bine si rasturnam deasupra oul cu masline.
Lasam pana se formeaza o crusta bine inchegata si intoarcem omleta. Adaugam cascavalul ras, il repartizam pe toata suprafata omletei, tragem tigaia de pe flacara si incepem sa rulam.
Omleta astfel obtinuta, o asezam pe un platou, decoram dupa imaginatie si servim imediat.
Pofta buna!

Niciun comentariu: