sâmbătă, 16 octombrie 2010

Ajutati-l pe Claudiu sa mearga din nou

Sursa: Ajutati-l pe Claudiu
Numele meu este Claudiu. M-am nascut in anul 1989 in orasul Focsani, cand eram mic visam sa ajung un mare fotbalist.
In ziua de 23 iulie 2002, viata mea a luat o turnura cutremuratoare, din cauza caldurii insuportabile am fost la scaldat cu prietenii la Doaga sa ma racoresc putin. Am plecat de acasa nerabdator, pentru ca nu mai fusesem acolo de cateva saptamani si am intrat in apa . Dupa ceva timp, m-am hotarat sa intru din nou in apa. Aproape de mine, malul era surpat (un loc propice pentru sarituri). Stiind ca apa era destul de adanca in zona aceea, mi-am facut avant si am sarit. Se pare ca elanul nu a fost destul de mare...si apa nu atat de adanca pe cat credeam. 
Am paralizat pe loc, nefiind constient de acest lucru. Dupa cateva secunde, mi-am dat seama de ceea ce s-a intamplat si am asteptat sa ma scoata cineva din apa. Norocul a intervenit cand cineva a calcat pe mine. Am fost scos din apa mai mult mort decat viu si dus de urgenta la spital. Aici a inceput calvarul vietii mele. Au urmat patru luni de chin in spital. Am avut 5% sanse de supravietuire si se pare ca cineva acolo sus ma iubeste. Dupa o operatie si un tratament indelungat, am reusit sa trec peste perioada de criza si am fost adus acasa. Dupa ceva timp, am fost placut surprins de vizita fostilor mei colegi. M-au incurajat si mi-au spus sa nu renunt, deoarece ei si familia mea sunt alaturi de mine. Anii au trecut …eu si familia mea ne-am acomodat la noua viata. Vechii si noii prieteni au invatat sa ma accepte asa cum sunt. Am incercat sa ma bucur de viata atat cat am putut.
In luna mai a acestui an am aflat, din intamplare, de o interventie chirurgicala care se poate face in strainatate (Austria, Australia, China, etc ), care imi da speranta de a-mi implini visele din copilarie. Eu si familia mea am ales China, deoarece am vorbit cu cateva persoane care s-au operat acolo si rezultatele au fost si sunt pe masura. Costul operatiei este destul de mare pentru posibilitatile noastre financiare (30.000 euro) si de aceea am nevoie de ajutorul dumneavoastra. 
Donatiile le puteti face in contul BRD Groupe Societe Generale, sucursala Focsani titular cont Ciubotaru Claudiu:
RO43BRDE400SV18709464000

Va multumesc!

Niciun comentariu: