duminică, 2 ianuarie 2011

Salata beauf cu rodie

Autor:Lia
Timp de preparare:
1 ora (complexitate medie)

Ingrediente:
Eu am facut supa, pe gaina, pieptul si zarzavaturile le-am folosit la salata.
4 morcovi mari fierti
3 patrunjei fierti
1 telina mare fiarta
3 oua fierte tari
1 piept de gaina(pui) fiert
5 castraveciori murati
1 rodie
Mustar
Sare
Piper alb
Maioneza


Mod de preparare:
Legumele si carnea fara piele, le taiem cubulete, marunt. Castraveciorii, ii taiem si-i stoarcem bine de zeama. 2 oua le taiem cubulete. Rodia, o curatam sub apa rece, pastram doua linguri de seminte pentru ornat, iar restul le amestecam in salata. Adaugam 2 lingurite mustar, 2 linguri maioneza, asezonam cu sare si piper si omogenizam totul.
Aranjam salata pe un platou, o imbracam cu maioneza si ornam dupa imaginatie cu oul ramas, feliute de castravecior, seminte de rodie, si frunze de patrunjel.
Pofta buna! 





 


Niciun comentariu: