Salata picanta cu rondele de somon afumat

Autor:Lia
Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
250g rondele de somon afumat
100g cascaval
8 rosii cherry
1 salata verde
1 fir praz (doar partea verde)
1 avocado
1 lamaie (zeama)
1 ligurita mustar picant
1 lingurita hrean cu smantana
Sare


Mod de preparare:
Curatam pestele de piele si eventualele oase si-l maruntim( nu tare, vezi foto). Curatam si taiem fructul de avocado pe care-l punem in blender. Adaugam zeama de lamaie, mustarul si hreanul, pornim blenderul si lasam 1’, pana se formeaza pasta.
Spalam salata si o maruntim. Taiem in fasii, prazul, rosiile in patru si cascavalul in fasii foarte subtiri(se poate si ras pe razatoare, e mai simplu).
Luam un bol de salata, punem primul strat salata, somonul, cascavalul, prazul, rosiile, putina sare si deasupra pasta de avocado. Amestecam si servim.
Pofta buna!