joi, 3 februarie 2011

Salam de biscuiti

Autor:Lia
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500g biscuit
500g rahat
200g unt
80g cacao
100ml lapte
1 lingurita esenta de rom


Mod de preparare:
Biscuitii ii punem intr-o punga si-i faramitam. Rahatul il taiem cubulete. Punem laptele intr-o craticioara, adaugam rahatul si-l lasam pe foc, amestecand, pana devine pasta, dar fara ca rahatul sa fie de tot topit si-l luam de pe foc. Adaugam esenta si cacaua, amestecam bine si turnam pasta peste biscuiti . Amestecul obtinut il turnam intr-o forma de chec tapetata cu folie, presam compozitia bine,bine, cu lingura apoi dam forma la rece.
Se scoate din forma, se indeparteaza folia, se feliaza si se serveste.
Pofta buna! 







 

Niciun comentariu: