joi, 7 aprilie 2011

Ceafa de porc la gratar

Autor:Lia
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Felii de ceafa fara os
Cartofi
Muratura/mujdei
Ulei
Condiment
Ulei de palmier( pt cartofi)


Mod de preparare:
Punem tigaia la incins cu putin ulei, adaugam bucatile de carne si le prajim la foc mediu, pe ambele parti. Scoatem bucatile de carne intr-un bol, le condimentam si le acoperim cu folie sau un capac, pentru ca aromele sa se patrunda si carnea sa se fragezeasca.
Curatam si taiem cartofii bastonase, ii spalam si ii prajim in friteuza cand uleiul a atins temperatura setata. Cand sant prajiti ii lasam 1-2’ la scurs, apoi ii rasturnam intr-un bol si ii condimentam.
Servim impreuna cu feliile de carne si muratura la alegere, sau mujdei de usturoi.
Eu am servit la o portie, cate doua gratare, cativa cartofi si o jumatate de gogosar umplut cu struguri.
Pofta buna! 





 

Niciun comentariu: