Ciupercute umplute

Autor:Lia
Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500g ciuperci
1 ceapa
3 catei usturoi
100 g branza topita
100g cascaval
50g unt
100ml ulei de masline
frunze de patrunjel
sare
piper


Mod de preparare:
Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul. Se spala si se marunteste patrunjelul si coditele ciupercilor. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa, ciupercile, usturoiul si patrunjelul ( din care se lasa putin pt ornat). Se dinstue cam 10’ si se adauga branza topita, se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Cu acest amestec umplem ciupercutele, pe care le punem intr-o tava de friptura pe care am uns-o putin cu ulei. Deasupra fiecaruia,punem cascaval ras, o bucatica mica de unt, peste care presaram putin patrunjel. Introducem tava in cuptorul cald pt 30’ la foc potrivit.