vineri, 29 aprilie 2011

Pernite cu branza

Autor:Lia
Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 pachet foetaj
400g branza de vaci
100g telemea
1 legatura marar
1 ou
1 lingura seminte de mac


Mod de preparare:
Dam telemeaua pe razatoarea mica, spalam si tocam mararul, le punem intr-un bol, adaugam si branza de vaci si omogenizam.
Intindem foetajul, il taiem in patrate maricele pe care le crestam intr-o parte(vezi foto). Punem pe mijlocul fiecaruia, cate o lingura de umplutura, ridicam si acoperim cu partea crestata, apasam pe cele trei laterale, ca aluatul sa se lipeasca si umplutura sa nu curga si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Batem oul si cu o pensula ungem patratele. Presaram seminte de mac si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’ la foc mare.
Se servesc calde sau reci, ca atare.
Pofta buna! 








 

Niciun comentariu: