miercuri, 18 mai 2011

Raluca Podea face masaj erotic


Intr-o disputa verbala Simona Sensual a acuzat-o pe „blonda lui Ogica” de faptul ca efectueaza masaj erotic la salonul pe care il stapaneste


Conflictul intre cele doua blonde a plecat de la un contract mai vechi in care Simona Sensual nu si-ar fi respectat partea ei de intelegere.
Invitata la o emisiune TV, Raluca a declarat ca a prezentat palarii pentru Simona dar aceasta din urma nu i-a mai dat onorariul promis: „Eram cunostinte, a mai apelat la noi pentru alte prezentari. Am prezentat colectia de palarii si la sfarsit a spus ca vorbim diseara. Nu a mai dat nici un semn de viata si nu mai vrea sa ne plateasca. Simona nu a stiut niciodata sa aiba bun simt, este foarte neserioasa"
Conform editiei online a ziarului Click, Blonda lui Ogica ar fi pus la indoiala calitatile de designer ale Simonei: „Scria pe colectiile ei de palarii, "Made in China". Nici nu a avut inspiratia sa le taie etichetele"
Blonda care s-a intors de curand din Dubai cu o noua pereche de silicoane s-a aparat spunand ca nu s-a pus niciodata problema unui onorariu, Raluca spunandu-i ca vine gratis la prezentare. Mai mult, ea a acuzat-o pe aceasta ca face masaj erotic: „Toate acestea sunt niste minciuni, mi-e mila de ea. Vreau sa cer daune agentiei cu care ea colaboreaza deoarece mi-a trimis o femeie care face masaj erotic. Ea a zis ca vine gratis, cred ca vroia promovare" a explicat Simona la aceeasi emisiune, declaratie preluata de Click
Sursa:antena1

Niciun comentariu: