Fursecuri cu branza

Autor:Lia Maria 
Timp de preparare: 
2 ore (complexitate medie) 

Ingrediente: 
500g branza dulce de vaci
400g margarina
250g zahar praf
700g faina
4 galbenusuri
2 plicuri praf de copt
Putina sare


Mod de preparare:
Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam sa se odihneasca timp 1h.
Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele (eu am folosit o tava, vezi foto), le ungem cu putina grasime si umplem formele cam ¾, deoarece vor creste la copt. Le dam la cuptor pentru 25’. Procedam la fel si cu restul de aluat.
Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.
Eu am preparat o glazura din ciocolata cu lapte/unt si deasupra am presarat fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.

Pofta buna!