Portofele cu ciuperci si carne

Autor:Lia Maria 
Timp de preparare: 
50 minute (complexitate redusa) 

Ingrediente: 
Deoarece mi-a ramas din amestecul pregatit pentru ciuperci umplute si ave-am si foi de placinta in frigider, m-am gandit sa fac cateva portofele.
Foi de placinta
Umplutura (vezi aici: http://www.gustos.ro/retete-culinare/ciuperci-umplute-50.html)
1 ou
100g cascaval ras
Seminte de susan


Mod de preparare:
Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin cascaval, o lingura de umplutura si deasupra dinnou cascaval si le-am inpachetat; vezi foto.
Am pregatit o tava cu hartie de copt in care am asezat portofelele. Am batut un ou si cu o pensula, le-am uns bine, iar deasupra am presarat seminte de susan.
Am pus tava in cuptorul dinainte incalzit pentru 20’ pana s-au rumenit frumos.
Le-am servit calde cu iaurt deasupra. Un deliciu…
Pofta buna!