joi, 12 aprilie 2012

Pastrav prajit

Autor:Lia Maria 
Timp de preparare: 
20 minute (complexitate redusa) 

Ingrediente: 
Ceva bun si usor pentru cina si nu numai…
1 pastrav
1 lamaie
1 lingura faina de porumb
2 linguri ulei de masline
½ lingurita usturoi, granule
Frunze de salvie proaspata
Fulgi de ardei iute
Sare
Piper


Mod de preparare:
Dupa ce curatam si spalam bine pestele, il stergem cu un servet si stoarcem zeama de la ½ de lamaie peste el si-l saram si piperam. Tocam marunt salvia, o punem intr-un bol si adaugam faina, usturoiul si fulgii. Le amestecam si tavalim bine pestele prin amestec, astfel incat sa imbrace pestele frumos pe toate partile, apoi il stropim si cu putin ulei de masline.
Punem tigaia la incins cu 1 lingura ulei si prajim pastravul pe ambele parti.
Servim imediat, cu felii de rosie si lamaie, alaturi.

Pofta buna!


Niciun comentariu: