marți, 10 aprilie 2012

Tortulet inimioara



Autor:Lia Maria 
Timp de preparare: 
1 ora (complexitate redusa) 

Ingrediente: 
½ pachet foetaj Bella
1 plic crema instant de vanilie
250ml lapte
2 lingurite zahar praf
1 plic zahar vanilat
4 lingurite dulceata de capsuni
Jeleuri


Mod de preparare:
Intindem foaia de aluat pe planseta infainata si decupam cu ajutorul unei forme, 4 inimiare. Punem bucatile de aluat in tava tapetata cu hartie, peste ele punem alta hartie de copt si o tava deasupra (ca sa nu se umfle aluatul, prea tare in pene ). Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’, la foc mare. Lasam blaturile la racit si intre timp pregatim crema conform instructiunilor de pe plic.
Asezam un blat pe farfurie, il ungem cu una lingurita de dulceata si cu un pos, in care am pus crema, decoram mai intai de jur imprejur, apoi mijlocul . Adaugam bombonelele jeleu, pe care le apasam bine in crema si deasupra punem cel de al doilea blat. Decoram cu dulceata si crema .
Ps: dintr-o foaie am decupat 4 inimiare 13/13cm si am realizat 2 tortulete.
Pofta buna










Niciun comentariu: