duminică, 20 mai 2012

Homeycomb


Ultimul răcnet în materie de mobilier s-a auzit zilele acestea de la un gigant multinational pe situl homeycomb.
Cum mobilă cu brizbrizuri pentru toate gusturile se fabrică deja in orice atelier din cel mai obscur târg de provincie, gigantul s-a gandit sa vina cu o idee novatoare care sa rupa gura târgului: va lansa o gamă de articole de mobilier cu televizor şi sistem audio integrat, dezvoltate în parteneriat cu o companie, ati ghicit, chinezească.
Conceptul presupune să poţi cumpăra din acelaşi loc mobila şi electronicele, proiectate din start împreună, pentru a reduce aglomeraţia de cabluri şi telecomenzi din living.
Aceasta gamă exclusivistă de mobilă împănată cu electronice urmează să apară în iunie în cinci oraşe din Europa, iar până în vara anului viitor vânzările se vor extinde la nivel mondial.
Cea mai simplă combinatie include unităţi de mobilier, televizor şi sistem audio si porneste de la un pret de 730 de euro. Cunoscand insa imaginatia fara limite a chinezilor, ne asteptăm ca pe langa televizoarele, sistemele audio wireless şi playerele CD/DVD/Blu-Ray integrate în această gamă, să ni se ofere si modele mai sofisticate, care să includa PC-uri, modemuri wireless pentru toate laptopurile din casă și, de ce nu, chiar kituri complete in care sa-ti poti încărca mobilul si sa-l poti conecta la sistemul audio.
Evident că aceste oferte nu se adreseaza decat unei elite de consumatori care alcatuiesc un fel de club privat exclusivist de mobila si decoratiuni interioare.

Niciun comentariu: