miercuri, 17 aprilie 2013

Budinca de branza



Etapa: Atac
Portii: 2
Timp de preparare: 10 min
Timp de gatire: 1ora
Dificultate: Scazuta
Ingrediente:
500g branza de vaci 0%
500ml iaurt 0.1%
1 ou
3linguri tarate de ovaz
indulcitor dupa gust
vanilie

varianta 2 mult mai "stabila"

500g branza vaci 0%
200ml iaurt 0.1%
1 ou+3 albusuri
2 linguri tarate de ovaz
indulcitor dupa gust
vanilie

Pasi pentru executare:
Se amesteca branza cu iaurul si oul. Eu am pus doar 1 pentru ca pe restul de 3 (din aceasta sapt) le felosesc pt paine. Se pune tarata de ovaz si indulcitor si vanilie dupa gust. Se pune aluatul la cuptor in tava pe hartie de copt. Se lasa la foc mic aproximativ o ora sa se evapore apa, neavand ou si tarete multe compuzitia este destul de apoasa, dar dupa ce se raceste e super buna.

Niciun comentariu: