duminică, 30 iunie 2013

Frigarui cu piept de pui si legume

Categorie: Feluri principale
Etapa: Croaziera
Portii: 6
Timp de preparare: 50 minute
Timp de gatire: 30 minute
Ingrediente: piept de pui, ardei gras, rosii cherry, ceapa rosie

Pasi pentru executare:
Pieptul de pui se taie cubulete, ardeii se taie in patratele cam de 2 cm, ceapa se taie in 4 si se desface cate doua , trei foi si rosiile cherry se curata de codite si se spala.
Pentru condimentarea pieptului de pui am facut un amestec de sare, piper, ceapa uscata macinata, curry, chili, usturoi pudra si marar uscat. Am frecat bine carnea cu acest acest amestec si am lasat asa cam 10 minute.
Pe tepusele de frigarui se incepe cu ceapa, apoi ardei, carne, rosie si tot asa, pana ce se umple. Important este ca inceputul si sfarsitul frigaruii sa fie cu ceapa.
Se coc pe gratarul incins pana ce se rumenesc usor.
http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2011/02/frigarui-c...
Fata de reteta de blog, frigaruile de tip Dukan sunt lipsite de prezenta bucatilor de slanina afumata .

Sursa: dieta dukan

Niciun comentariu: