Turtite cu branza si condimente

Categorie: Paine si produse de panificatie
Etapa: Croaziera
Portii: 2
Timp de preparare: 5
Timp de gatire: 10
Dificultate: Scazuta
Ingrediente:
2 lg tarate de ovaz
1 lg secara
1 albus de ou
2 lg branza vaci 0.2 %
praf de copt (un varf de cutit)
boia dulce,usturoi granulat si patrunjel (mie imi plac condimentele-nu sunt obligatorii , dar pt gust sunt f bune)

Pasi pentru executare:
Se bate albusul spuma dupa care se adaoga restul ingredientelor. Se formeaza o pasta care se aseaza cu ajutorul unei linguri intr o tava "imbracata" in hartie de copt. Se formeaza gramajoare mie mi-au iesit 5.
Cuptorul se incalzeste (la maxim).
Tava nu trebuie s stea mai mult de 10 minute ; ele prind imediat o crusta aurie. Dupa ce se racesc se desfac f usor de pe hartia de copt. Eu le`am mancat cu branzica de vaca si legume.
Pofta buna !