duminică, 14 iunie 2015

Pandispan cu caise

Dificultate
Redusa
Timp
1h
5 voturi

Ingrediente
  • 10 oua
  • 250g zahar
  • 250g faina
  • 75ml ulei
  • 600g caise
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 praf de sare
  • Unt pt uns tava

Mod de preparare
Spalam caisele, le indepartam semintele si le feliem. Ungem tava cu unt.


Separam galbenusurile de albusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si batem in continuare pana devin ferme, adaugam vanilia, apoi rand pe rand galbenusurile si uleiul in fir . La final incorporam faina, amestecam cu o paleta usor, cu miscari de jos in sus si turnam coca in tava.


Asezam feliile de caise pe toata suprafata si dam la cuptorul dinainte incalzit, la 180* pentru 40*, mai exact, pana trece testul scobitorii.


Lasam prajitura sa se raceasca complet, o pudram cu zahar praf si o portionam.


Pofta buna !












Sursa: Lia Maria

Niciun comentariu: